Corona-maatregelen

Zolang de gemeenschappelijke ruimten verplicht zijn afgesloten voorzien wij een ‘arrangement’.

OPGELET! Momenteel enkel te reserveren in maart 2021 & de plaatsen zijn beperkt…
Voor de reservaties vanaf april 2021 is het afwachten op de veiligheidsraad wat ze beslissen ivm die gemeenschappelijke ruimten. Voorlopig gelden deze maatregelen tot 1 april 2021 …

Dit arrangement houdt in dat alle (gereserveerde) maaltijden op de kamer worden geserveerd. Hierdoor hebben wij onze kamers moeten aanpassen en zijn er enkele veranderingen tijdens dit arrangement.

1. De kamer ‘Ardense Voskop’ heeft gedurende deze periode enkel nog een ‘dubbel bed’ en 1 kinderbedje beschikbaar door de plaatsing van een tafel. Hou hier rekening mee als je deze kamer boekt!

2. De kamers ‘Lakens schaap’ & ‘Belgisch Melkschaap’ worden momenteel gebruikt als ‘maaltijdkamer’ bij een reservatie op het ‘Kempens schaap’ & ‘Mergelland schaap’. Deze 2 kamers zijn momenteel niet te reserveren waardoor we tijdelijk slechts 5 kamers kunnen aanbieden.
De kamers ‘Houtland’ & ‘Vlaams kuddeschaap’ hebben (net als de Ardense Voskop) tafels en stoelen staan op de kamers.

3. De binnenspeelhoek & WC’s behoren tot de gemeenschappelijke ruimte en zijn dus NIET beschikbaar. Dit telt ook voor de baby-kitchenette. Voor het uitspoelen van de flesjes voorzien wij een spoelbakje waarmee je dit aan je lavabo in je eigen badkamer kan doen. Een microgolf staat beneden beschikbaar (met ontsmettingsspray).

4. Er is géén ontbijtbuffet aangezien dit niet is toegestaan. Wij werken (tijdelijk) met ontbijtlijstjes die op dag van aankomst worden ingevuld. Het ontbijt zelf brengen we naar de kamer op het afgesproken uur.

Wat kunnen wij jullie aanbieden?
1. 5 gezinsvriendelijke kamers inclusief ontbijt. De kamers hebben tijdens dit arrangement een vaste prijs per kamer ipv per persoon (door het boekingsprogramma). Je vindt deze prijzen terug op onze boekingsmodule.

2. Lunchpakket kan je zelf voorzien van het ontbijt (zo kies je zelf wat je graag hebt) aan 15 euro per kamer.

3. Elke ochtend om 10u krijgen de diertjes eten. Dit gebeurd in groepjes per kamer op een aangeduide plaats. Wij zetten het hek open zodat jullie via de oprit de tuin kunnen bereiken.
LET OP! De tuin is op die moment niet meer afgesloten!
De tuin is op deze manier ook overdag beschikbaar voor bv de trampoline, glijbaan, …

4. Avondeten is op voorhand te reserveren. Ook mogelijkheid tot glutenvrij, vegi, … Dit is steeds om 19u. Door het rondbrengen naar de kamers zit hier een beetje speling op qua tijd.
Het avondeten is tijdens dit arrangement enkel een hoofdgerecht.
Vanaf 12j 20 euro per persoon, vanaf 3j 10 euro per persoon & kindjes jonger dan 3j eten gratis mee.

5. Een toffe tijd te Ronse, Vlaamse Ardennen. Kijk zeker ook eens op hun site (www.visitRonse.be) voor meer info en/of neem met hen contact op.

Wij heten jullie van harte terug welkom!

KAN JE OOK NA MAART 2021 RESERVEREN? JA

  • Kijk naar onze beschikbaarheidskalender voor mogelijke data. Alle data zijn momenteel onder voorbehoud en hangen af van de beslissingen van de veiligheidsraad.
  • Hou tijdens je verblijf steeds rekening met de dan geldende maatregelen!

VERLENGING WAARDEBON

  • We verlengen automatisch alle reeds uitgeschreven waardebonnen met een geldigheid tot 31 december 2021.
  • Wij hopen hiermee een ruimere keuze in datums te kunnen aanbieden

WAT MOGEN JULLIE VAN ONS VERWACHTEN?

Ook wij als B&B-uitbaters moeten ons houden aan de wettelijke voorschriften.
Zo kunnen onze service en faciliteiten er anders uitzien, maar op onze gastvrijheid mag je meer dan ooit rekenen.

Hopelijk tot snel!

OPGELET!Voor vakantieparken, vakantiehuisjes, campings en enig andere vorm van logies gelden soms andere voorwaarden dan voor B&B en Hotel*** waarvoor wij een vergunning hebben.