Corona-maatregelen

VERBLIJF in mei 2021 tot 9 juni 2021
Er is niet veel veranderd tov een verblijf in april 2021…
De gemeenschappelijke ruimten moeten nog gesloten blijven waardoor onderstaande aanpassingen van toepassing blijven.
Maar we hebben toch nog een aanpassing gedaan:
Wij hebben grotere tafels geplaatst op ons terras waardoor je nu ook kan kiezen om buiten te eten ipv op je (maaltijd-)kamer. Dit naargelang het weer (en je eigen keuze).

Covid-aanpassingen tijdens uw verblijf:
1. De kamer ‘Ardense Voskop’ heeft gedurende deze periode enkel nog een ‘dubbel bed’ en 1 kinderbedje beschikbaar door de plaatsing van een tafel & stoelen.
Hou hier rekening mee als je deze kamer (hebt ge-)boekt!

2. De kamers ‘Lakens schaap’ & ‘Belgisch Melkschaap’ worden momenteel gebruikt als ‘maaltijdkamer’ bij een reservatie op het ‘Kempens schaap’ & ‘Mergelland schaap’. Deze 2 kamers zijn momenteel niet te reserveren waardoor we tijdelijk slechts 5 kamers kunnen aanbieden.
De kamers ‘Houtland’ & ‘Vlaams kuddeschaap’ hebben (net als de Ardense Voskop) tafels en stoelen staan op de kamers.

3. De binnenspeelhoek behoort tot de gemeenschappelijke ruimte en is NIET beschikbaar. Dit telt ook voor de baby-kitchenette. Voor het uitspoelen van de flesjes voorzien wij een spoelbakje waarmee je dit aan je lavabo in je eigen badkamer kan doen. Een microgolf staat beneden beschikbaar.

4. Er is géén ontbijtbuffet aangezien dit niet is toegestaan. Wij werken met ontbijtlijstjes die op dag van aankomst worden ingevuld. Het ontbijt zelf brengen we naar de kamer/terras op het afgesproken uur.

Wat kunnen wij jullie aanbieden tot 9 juni 2021?
1. 5 gezinsvriendelijke kamers inclusief ontbijt. (Hou rekening met het aangepaste aantal bedden op onze Ardense Voskop!)

2. Lunchpakket kan je (momenteel) zelf voorzien van het ontbijt (zo kies je zelf wat je graag hebt) aan 15 euro per kamer.

3. De tuin is tijdens heel jullie verblijf (van check-in tot check-out) vrij beschikbaar via het hek aan de oprit. Zijn jullie voor 17u hier op de dag van aankomst? Gelieve nog niet in de tuin te gaan. Je vindt een overzicht van openbare speeltuinen op https://www.visitronse.be/nl/speeltuinen .

4. Wij voorzien ‘beestige’ take-away-ontbijtmandjes voor de diertjes. Er is een voedingsroute voorzien in de tuin en je kan zelf de diertjes eten geven tussen 8u20 & 10u. Extra info hierover ontvang je nog tijdens de check-in.

5. Avondeten is op voorhand te reserveren. Ook mogelijkheid tot glutenvrij, vegi, … Dit is steeds om 19u. Door het rondbrengen naar de kamers/terras zit hier een beetje speling op qua tijd.
Het avondeten is een hoofdgerecht.
Vanaf 12j 20 euro per persoon, vanaf 3j 10 euro per persoon & kindjes jonger dan 3j eten gratis mee.
Wensen jullie liever te eten op een ander uur?
Kijk zeker op de site www.ShoppenInRonse.be/horeca voor een volledige oplijsting van de horeca te Ronse.

5. Een toffe tijd te Ronse, Vlaamse Ardennen. Kijk zeker ook eens op hun site (www.visitRonse.be) voor meer info en/of neem met hen contact op.

Wij heten jullie van harte welkom!

RESERVEREN? GRAAG

  • Kijk naar onze beschikbaarheidskalender voor mogelijke data.
    Wat de maatregelen gaan zijn op jullie gekozen datum hangt af van de beslissingen van de veiligheidsraad. Ook wij weten dit niet op voorhand!
  • Hou tijdens je verblijf steeds rekening met de dan geldende maatregelen!

WAARDEBON

  • De reeds uitgeschreven waardebonnen zijn geldig tot 31 december 2021.

WAT MOGEN JULLIE VAN ONS VERWACHTEN?

Wij hebben bewust gekozen voor een vergunning als B&B en Hotel*** aangezien wij het belangrijk vinden jullie te vergewissen van de kwaliteit waaraan je moet voldoen bij het behalen van deze vergunningen.

Met onze extra behaalde labels (Green Key voor ecologie & A+ voor toegankelijkheid) zorgen voor dat extraatje meer waarbij we niet alleen rekening willen houden met de toekomst (ecologie = toekomst van de kinderen) maar graag vakantie aanbieden voor allen. Zodat iedereen (die kiest voor deze B&B-formule) zich welkom kan voelen.

Hopelijk tot snel!

OPGELET! Voor vakantieparken, vakantiehuisjes, campings en enig andere vorm van logies gelden soms andere voorwaarden