Kindvriendelijk

Hoeve De Schapenkop is hét antwoord op jouw zoektocht naar een plek weg van huis waar ook de kleinste kindjes welkom zijn.

Wil je even aan de dagelijkse sleur ontsnappen en genieten van een welverdiende vakantie, maar zie je de verhuis van ‘uit logeren met je kleine kindjes’ niet zitten? Bij Hoeve De Schapenkop helpen we je graag verder. Wij hebben onder andere:

Al onze kamers zijn gezinskamers met eigen badkamer met douche.

De tuin is volledig omheind zodat de kindjes niet vrij op straat of op de parking kunnen en is voorzien van verschillende speeltoestellen.
In de zomer zetten we ook enkele watertafeltjes om veilig met water te kunnen spelen.
Bij slecht weer is er binnen een ruime speelruimte en zithoek. We maakte een lijstje met activiteiten in de buurt voor als het weer wat minder is.

Stress voor het avondeten? Ook dat is nergens voor nodig. Het eten van de kindjes wordt (volgens leeftijd) voorgesneden en scheppen we iets vroeger uit zodat het wat kan afkoelen.
Het avondeten start steeds om 19u (hoofdmaaltijd, niet vrij te kiezen maar steeds een gezonde maaltijd).
Dit kan dag per dag gereserveerd worden, dus hoeft niet voor elke avond van het verblijf te zijn.
Wel vragen we, om minstens 2 dagen op voorhand te reserveren, liefst bij de reservatie zelf.
Avondeten, prijs per persoon:
Volw. € 20,00
Kinderen € 10,00
Kindjes jonger dan 3j eten gratis mee.
Voor het eten van de allerkleinsten hebben we een baby-kitchenette met babycook, microgolf en ijskastje.
Past dit uur niet? Is 19u te laat? Neen, het avondeten hier kan niet vroeger maar er zijn héél toffe bistro’s en restaurants te Ronse waar je terecht kan.
(Kijk zeker eens op de horeca-site van Ronse voor een volledige oplijsting. Hier vind je ook de toffe adresjes voor het middageten/lunch.)

Ook Ronse is kindvriendelijk!
Je kan Met Gektor op ontdekking in de crypte, naar de speelzones in het Muziekbos, … Kijk voor meer tips zeker op de site van Toerisme Ronse!
Maar ook voor een workshop chocolade, Must – atelier weefmatjes, City Golf Ronse, bezoek glaskunstenaar Jan Leenknegt, … kan je in Ronse terecht.

Ons concept is eigenlijk om jullie als gezin samen te laten genieten van een vakantie of weekendje weg, er eventjes tussenuit zijn. Geen gedoe met bedden opmaken, ontbijt of avondeten voorzien … hier zorgen wij gewoon voor! Jullie kunnen hierdoor meer tijd maken om samen te zijn met de kindjes, samen wandelen, samen voetballen, samen dutje doen, … Want ook met héél kleine kindjes wil je al eens kunnen genieten van eventjes weg zijn van huis … en dan kan je terecht in B&B Hoeve de Schapenkop
Plan eens een (mid-)weekje of weekend in Ronse en geniet van de prachtige omgeving én van elkaar!