Nieuws

facebook
Het meest actuele nieuws over Hoeve De Schapenkop kan u volgen op onze faceboekpagina.

De laatste nieuwe berichten

Dordtse mysteries: zijn wij de enige Schapenkoppen? - indebuurt Dordrecht

Ik kwam dit leuke artikel tegen met allemaal ‘Schapenkoppen’ Ze zijn ons gewoon vergeten in hun opsomming daar in Dordrecht Wij hebben (in 2006) onder andere gekozen voor de naam ‘De Schapenkop’ doordat we afkomstig zijn van Nieuwkerken-Waas, Oost-Vlaanderen, Belgium en de spotnaam van de inwoners is ook ‘Schapekop’ Kijk zeker ook eens naar onderstaande linken voor meer info hierover http://www.henkdeconinck.be/spotnamen/nieuwkerken.htm http://www.tpaenhuys.be/?page_id=17 2 hectare met een weide..

8 vind ik leuks, 1 reacties1 week geleden

Foto's uit het bericht van B&B Hoeve De Schapenkop

Wij hebben onze zithoek een ‘upgrade’ gegeven Geen lage diepe zetels meer, maar gemakkelijke zetels die voor iedereen toegankelijk zijn & waarbij je nog een gezellig babbeltje kan maken bij een drankje. Naast de zithoek staat de tafel van onze Met Vier in Bed-collega uit Oud-Heverlee (Tussen Kunst & Konfituur). Koen en Ingrid zijn sinds 1 september 2018 op pensioen. Aan deze tafel kan je bv samen plannen maken voor de volgende dag met de nabijgelegen streekinfo. Op deze manier blijft de B&B van Koen..

62 vind ik leuks, 14 reacties2 weken geleden

Dit weekend @GRATIS stadsfestival Ronse Opscène

6 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden

4x B&B mét familiekamer

#trots We staan als tip op de mailing van de Vlaamse Ardennen Graag vermelden wij extra ons ecolabel Green Key Vlaanderen & onze A+ van Toegankelijk toerisme in Vlaanderen 🤗 Deze B&B is volledig ingericht voor de allerkleinsten en voorzien van alle benodigdheden. Een echt topadresje om met je gezin of verschillende gezinnen samen te verblijven. Na het ontbijt kan je samen de boerderijdiertjes verzorgen. Er zijn 7 kamers voor 4 tem 8 personen! Je kan hier zelfs half-pension boeken.

34 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden