Nieuws

facebook
Het meest actuele nieuws over Hoeve De Schapenkop kan u volgen op onze faceboekpagina.

De laatste nieuwe berichten

Omslagfoto van

Onze ‘Last Minutes’ voor de zomer 2019. Opgepast, voor de juiste bezetting stuur je best een mailtje OF reserveer rechtstreeks via onze site! Een nieuwe reservatie wordt op deze foto niet aangepast.

8 vind ik leuks, 0 reacties1 dag geleden

Toerisme Ronse

Onze deuren gaan open als de deuren van Toerisme Ronse sluiten . Ideaal dus om langs te gaan als je voor 17u reeds in Ronse bent bij dag van aankomst. Zo kan je al even bekijken wat je zeker niet mag gemist hebben tijdens jouw verblijf in de Smaakmaker van de Vlaamse Ardennen!

11 vind ik leuks, 0 reacties1 dag geleden

Yippee! In week 30 wordt onze Velove geleverd! ‍♂️ Vanaf dan gaat Bert onze dagelijkse boodschappen doen met de Armadillo van Velove ipv met de wagen. Hiermee willen wij een extra steentje bijdragen voor het milieu. ( Green Key / Green Key Vlaanderen ) Door onze ‘korte afstanden’ met de auto te vervangen door een ritje met de Armadillo wat niet alleen beter is voor het milieu … maar hopelijk ook hier en daar een glimlach doet verschijnen als we met ons ‘schaap’ voorbijrijden Mheeeei ENG Yippee!..

74 vind ik leuks, 8 reacties6 dagen geleden

Foto's uit het bericht van B&B Hoeve De Schapenkop

Een veilig zwembad met redder kunnen wij jullie helaas niet ter plaatse aanbieden… maar wij voorzien wel watertafeltjes in de tuin Ook een wandeling in het Muziekbos of het Creepy Crypte spel bij Toerisme Ronse kan voor koelte zorgen… Fijn weekend gewenst! #HoeveDeSchapenkop #VisitRonse #VlaamseArdennen #GreenKey #KindvriendelijkLogeren

46 vind ik leuks, 2 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Nieuwe ‘schaapjes’ zijn toegekomen #voorbehouden #bordjes #ontbijt #avondmaal Foto’s van de verschillende schapenrassen komen van de site van Steunpunt Levend Erfgoed.

53 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Het Laatste Nieuws uit Ronse

Toerisme Ronse heeft een gloednieuwe brochure klaar. In ‘Tips voor Trips’ bundelt de dienst het groepsaanbod in de stad, met een groot aanbod aan gegidste activiteiten. “Naast de papieren versie bieden we de nieuwe brochure ook digitaal en interactief aan op http://www.visitronse.be”, zegt Annelies Lenoir van de dienst Toerisme.

10 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Foto's uit het bericht van B&B Hoeve De Schapenkop

Vanaf vandaag enkel nog zwarte ‘groene’ rietjes bij #HoeveDeSchapenkop 🥤🥂 #greenkey #kindvriendelijk #visitronse #milieubewust #logereninvlaanderen

48 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden

Foto's uit het bericht van B&B Hoeve De Schapenkop

Verras papa voor vadertjesdag door een last-minute reservatie met 10% korting op het verblijf! Aankomst kan vanaf vandaag Update: aankomst kan van zondag 09 juni Vertrek op maandag 10 juni (voor 11u) Dit door een last-minute afzegging. Om te genieten van deze korting moet je snel een mailtje sturen naar info@hoevedeschapenkop.be met onderwerp: Verrassing! Wie eerst het mailtje stuurt heeft de kamer. (Lakens Schaap) (delen & taggen is uiteraard toegestaan)

11 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden

Toerisme Vlaanderen

En dat hier boven ons buffet ook zomaar een #Bruegel ‘lookalike’ hangt te schitteren https://artsandculture.google.com/asset/peasant-wedding/hgGvote2WI8P3w?hl=nl In 2019 viert Vlaanderen het leven en de tijd van Pieter Bruegel naar aanleiding van de 450e verjaardag van zijn dood. Een indrukwekkende reeks tentoonstellingen en evenementen zal de wereld tonen wat voor uitzonderlijk kunstenaar hij was, en hoe invloedrijk hij was bij zijn leven. Kijk dus zeker ook eens naar https://www.visitflanders.com/nl/thema-s/kunsten-en-erfgoed/vlaamse-meesters/pieter-bruegel-de-oude/top-bruegelactiviteiten/..

3 vind ik leuks, 0 reacties1 maand geleden